TRYGG HANDEL MED KLARNA

Hos Alt Av Bildeler.no kan du betale med Faktura, Delbetaling, Visa, Mastercard eller overføre til vår konto.

Kjøp nå - betal etter levering med faktura eller med kort nå.

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler

Alltid 14 dagers betalingsfrist

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven

Du kan laste ned fakturaen din på Klarna.no

Mulighet for delbetalinger

Inget fakturagebyr tilkommer. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 62,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.75 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Generelle kjøpsvilkår kan lastes ned her.

 

Delbetal fra 95 kr per måned!

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

Få alltid hjem varen før du betaler

Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura

Kjøp nå - betal i slutten av neste måned

Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp

Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10.000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er på 22 % hvilket motsvarer en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11.771 kr og du kommer ha 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Generelle kjøpsvilkår kan lastes ned her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

Visa og Mastercard

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) samt dit 3D Secure passord og kan deretter vente på levering. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i sikre former. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom denne betalingsprosessen.

Når du har bekreftet din ordre blir du viderekoblet direkte til banken, noe som gir maksimal sikkerhet for deg som kunde. Det er en viderekobling på linken, hvis dette ikke fungerer kan det være innstillinger i nettleser (ex. Internet Explorer) som hindrer det. Ta kontakt dersom du har problemer med dette. 3D Secure passord må brukes, har du ikke opprettet dette kan du gjøre det i din nettbank eller ved å kontakte din bank, dette er for at ingen skal kunne misbruke ditt kort.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Alt Av Bildeler.no så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.