NAF

23. august 2019 11:09

NAF Veihjelp – bilberging uansett årsak

NAF Veihjelp bergningsbil
 

Som NAF medlem kan du være trygg på at du får veihjelp – uansett årsak. NAF-medlemskapet er personlig, som betyr at det er du som får hjelp, uansett om du kjører egen eller andres bil. Til og med når du er passasjer. NAF er alltid med deg og du får veihjelp i hele Europa.

Veihjelp uansett årsak

Som NAF medlem er du trygg på å få hjelp, f.eks. ved driftsstans på grunn av motorhavari, flatt batteri, tomt for drivstoff eller strøm. NAF hjelper deg uansett årsak, og du får selvsagt også hjelp på hjemmeadresse, tom for strøm, ved utforkjøring, punktering, tyveri m.m. 

Husk også at dersom husstanden disponerer kun ett kjøretøy gjelder veihjelpen også for ektefelle / samboer når husstandens kjøretøy benyttes.

Få veihjelp du også - bli medlem!

Rask veihjelp – i hele Europa

Er uhellet ute får du raskt hjelp fra vårt store nettverk av bilbergere.
NAF samarbeider med de ledende bilbergeraktører i hele Europa, slik at du som medlem får best mulig hjelp.

Fra utlandet kontakter du NAF på tlf +4723213100

Ubegrenset antall bilberginger

For kjøretøy under 5 tonn har medlemmer 4 gratis veihjelp per kontingentår. Fra og med 5. veihjelp er egenandelen kr 500. 

Veihjelp til campingvogn og bobil

Vi hjelper deg selvsagt også med bobil, campingvogn og tilhenger. Merk at NAF Veihjelp også dekker bobiler med tillatt totalvekt fra 5,0 til 7,5 tonn og at det er en egenandel på kr 500 fra første assistanse.

Leiebil for å fullføre ferien

Er du utenfor Norden og bilen ikke kan repareres innen rimelig tid får du leiebil i inntil 30 dager for å fullføre ferien.

Reparasjon på stedet – kjør videre i eget kjøretøy

Våre bilbergere klarer å reparere bilen på stedet i 2 av 3 tilfeller, slik at du raskt kan fortsette reisen i eget kjøretøy.

Hjelp til å komme deg videre

Dersom kjøretøyet må på verksted eller etterlates på grunn av sykdom, får du og alle dine passasjerer hjelp til å komme hjem eller til bestemmelsesstedet. Har du med deg tilhenger / campingvogn på reisen hjelper vi deg med dette også, uansett om henger er tilkoblet kjøretøy på skadeøyeblikket eller ikke.

Transport til nærmeste verksted

Dersom kjøretøyet ikke kan repareres på stedet, frakter NAF kjøretøyet til nærmeste verksted som er kompetent til å utføre nødvendige reparasjoner. Utenfor Norden kan vi hjelpe til med forsendelse av deler som ikke finnes lokalt.

Syketransport på ferie

Dersom du eller passasjerer blir rammet av plutselig sykdom og ikke får kjørt bilen hjem, hjelper vi både mennesker og bil hjem til Norge.

Transport av reservedeler

Utenfor Norden dekker vi forsendelse av reservedeler som ikke kan skaffes lokalt

Veihjelp til MC

Du får veihjelp til lett og tung motorsykkel når du også har gyldig medlemskap i NAF MC.

Egenandelsforsikring på leiebil

NAF Veihjelp inkluderer egenandelsforsikring for leiebil (super CDW). Forsikringen dekker egenandel ved skade opp til 20.000 kr og gjelder ferie og fritidsreiser i hele Europa. Les mer her.

Nøkkelforsikring

NAF Veihjelp forsikrer automatisk bil- og MC-nøklene dine mot tyveri og skade. Se egne vilkår

Få veihjelp du også - bli medlem!

Mer informasjon

Vilkår veihjelp

Her finner du refusjonsskjema og fullstendige vilkår for NAF Veihjelp. Husk at du alltid må kontakte NAF direkte på tlf (+47) 23213100.

Veihjelp i USA og Canada

Som NAF-medlem med veihjelp får du også gratis veihjelp i USA og Canada. Det eneste du må huske er å ha med deg ditt NAF-medlemskort. Merk at særskilte vilkå...

Kilde: Norges Automobil - Forbund

BLI MEDLEM HER >>> NAF Norges Automobil-Forbund